Om meg

Bildet mitt
Stjørdal, Norway
MENNESKE & MILJØ. Min interesse ligger i å få større bevissthet om alle tings sammenheng og samspillet med naturen. Å forbinde det spirituelle med det jordnære gir livet større dybde og mening, og respekt for alt levende.

20.06.2012

Sommersolverv

Årets lyseste og lengste dag er 21. juni kl.00.09. Selv om det kanskje ikke høres oppmuntrende ut når vi vet at etter solsnu blir dagene gradvis kortere igjen, så er det jo nå sommeren tar til, og vi har sikkert mange fine, lyse soldager i vente.Tiden fra vårjevndøgn for tre måneder siden til sommersolverv er veksttid, det er da vi sår nye frø, gjennom ønsker og ideer som skal næres og vokse. Fra sommersolverv og fram til høstjevndøgn om tre måneder, er tiden for modning av "vekstene" vi har plantet. Se på det som skjer i naturen, vi går med dens sykluser og kan hente mye lærdom der. Mangfoldet, skjønnheten, fargene, blomstene, det yrende dyrelivet, lekenheten……La deg inspirere og nyt livet!

Alt har sin tid.


08.06.2012

Aksept

Mandagens(4.6.) Live-sending med Morten Eriksen var veldig sterk. Tema:  Å akseptere alt med seg selv, også skyggesiden av den vi er, på godt og vondt.
Vil absolutt anbefale dette tilbudet med Live-meditasjoner, som er gratis på mandager. Store endringer skjer på alle plan nå, vi blir rista opp fra dvalen til en større bevissthet, til høyere dimensjoner som strekker seg utenfor det fysiske. Å få en forståelse av hva som skjer hjelper til å forløse det gamle som vi ofte sitter fast i. Mortens healingmeditasjoner hjelper til å integrere forståelsen og få en opplevelse av det som er. Det blir da mye mer enn teorier og tankespinn.

I forkant av meditasjonen delte Morten med oss av sine visjoner, det som blir vist han under meditasjoner. Han sier det er vanskelig å sette ord på, for ordene dekker ikke opplevelsen. Mye av det som formidles kan sikkert virke fjernt for noen, mens for andre er det bekreftende og gjenkjennende tanker og ønsker vi har for jordelivet. Morten sier vi nå åpnes opp for en kraftfull høyere bevissthet, en feminin kjærlighetskraft som strømmer inn i menneskeheten, som en flodbølge som alle berøres av. Ut fra denne bevisstheten transformeres alt, ingenting vil stå igjen ved det gamle.  Det vil bli et sterkt behov for å forandre seg. Vårt «gamle jeg» forløses, fra selvfordømmelse og trossystemer som er begrensende. Også det fysiske, alle systemene vi har, - maktstrukturer, pengesystemer, alt det gamle blir snudd og kommer opp i dagen. Alt som er skapt i tosidighet eller dualitet endres. Vi vil gå mot en større enhetsbevissthet, der vår virkelighet ikke lenger vil preges av en verden av motsetninger. Høyerestående bevisstheter av kjærlighet forenes nå med menneskeheten, og for først gang vil vi oppleve at vi er guddommelige vesener i fysisk form.

Regnbuen = Broen mellom himmel og jord - Mellom det bevisste og ubevisste

Utdrag fra undervisningen:
«Det er fantastiske ting som skjer nå, den høyere bevisstheten blomster. Menneskebevisstheten åpner seg nå totalt mot en høyere kjærlighet, krig og elendighet vil ikke lenger fungere i denne bevisstheten. Sterkt å se den enorme kjærligheten som strømmer inn i hele menneskeheten. Vi vil alle kjenne det på hver vår måte. Vi har fortsatt ubearbeidede ting, men alle er en brikke av helheten og bærer energien på forskjellige nivåer. Dualiteten, tosidigheten, lys og mørke smelter sammen og blir ett, - til en høyere bevissthet. Det største er en tilstedeværelse av en kjærlighet uten å fordømme noe. Alt det som vi har lest og visst og sett de siste 20 årene, det skjer nå, som en smeltedigel der kjærlighetskraften strømmer inn, til total fred og tilstedeværelse.

Store forandringer vil skje på jorden, ser ut for meg at det er utelukkende positive. Som en flamme som overrekkes oss.  Før du opplever den, ser du alt som er feil ved deg, ting som ikke er bra nok. Du vil søke en form for frihet, frihet fra deg selv, fra det gamle livet ditt, fra den du er vokst opp til å være. Du vil se deg selv, hva du sliter med i dag og gi aksept til alt ved deg selv. En total aksept av hele selvbildet ditt, den menneskelige delen av deg selv.
Bedrag, lureri, krig, - dette vil det ikke være behov for, en indre erkjennelse vi får når vi blir hele. Vi vil gå ut av det å gjøre oss til; som å prøve å endre oss selv for å bli mer spirituelle. legge om livsstilen, prøve å være mere åndelige, øvelser og teknikker for å oppnå det åndelige. Når det åndelige er på plass, forsvinner alle teknikker, det blir bortkastet. Man gjør seg ikke til lenger. Hele konseptet av det å være menneske er da totalt forandret. Alt du strever med, som ligger på dine skuldre, det vil bare forsvinne, for det vil være en så sterk visshet i deg, en tilstedeværelse. 
Alle bekymringstanker over det som kan gå galt som ligger foran deg, blir helt uvesentlig.


05.06.2012

Verdens Miljøverndag

Tema for årets Miljøverndag 5. juni er «grønn økonomi ». Det begynner virkelig å synes at verden tenker mer helhetlig, at alt henger nøye sammen til syvende og sist. Den «grønne linja» handler om mye mer enn forurenset luft og jord."Idéen om ”grønn økonomi” ble lansert av FNs miljøprogram (UNEP) etter at finanskrisen brøt ut i 2007/2008. For UNEP er grønn økonomi «en økonomi som resulterer i økt menneskelig trivsel og sosial likhet, samtidig som den betydelig reduserer miljørisiko og økologiske fotavtrykk». Utgangspunktet for ideen var at vi står overfor en trippel krise: økonomisk krise, klimakrise og matvarekrise."


03.06.2012

Måneformørkelse og Venuspassasje

Astronomiske og astrologiske begivenheter står på rekke og rad denne våren/forsommeren. Etter solformørkelsen 21. mai kommer nå måneformørkelse mandag 4. juni, - kun synlig på nordlige breddegrader. Månen mørklegges fordi den kommer inn i jordas helskygge. Mandagens formørkelse er delvis (partiell).

Hakk i hæl etter måneformørkelsen, - rett over midnatt 6. juni kommer Venuspassasjen,
- planeten Venus glir da sakte over solskiva fra kl. 00.04 til 06.54. 
Interessante linker med utdypende informasjon: